Home / Community / Fórum / Általános témák / Javaslatok fórum /

Pókeres sikerek, eredmények - Oszd meg velünk eredményeidet, amelyekre büszke vagy!

Régi
Alapbeállítás
2017-09-05, 16:22
(#221)
kucu2014 logója
Since: 14-08-24
Posts: 158
Kezdem elhinni hogy tudok pokerezni
 
Régi
Alapbeállítás
2018-02-11, 18:01
(#222)
kucu2014 logója
Since: 14-08-24
Posts: 158
PokerStars verseny # 2206303605, No Limit Hold'em
Szuper szatellit
Buy-In: $ 4.00 / $ 0.40 USD
239 játékos
Teljes Díj: $ 956.00 USD
Célverseny # 2206300014 Buy-In: $ 44.00 USD
21 jegy a célbajnokságra

A verseny indult 2018/02/11 10:02:00 CET [2018/02/11 4:02:00 ET]


Kedves kucu2014,

A bajnokságot az 1. helyen végzett. Ön jogosult a versenyre # 2206300014 játszani, és automatikusan regisztrálva van. Lásd a verseny # 2206300014 Lobby további részletekért. PokerStars verseny # 2206300014, No Limit Hold'em
Buy-In: $ 20.00 / $ 20.00 / $ 4.00 USD
1151 játékos
Teljes körű nyereményalap: $ 46040.00 USD
A verseny indult 2018/02/11 11:30:00 CET [2018/02/11 5:30:00 ET]


Kedves kucu2014,

A 18. helyen végzett a versenyen. 159,24 USD-es díjat jóváírt a Csillagfiókod.


Ezen a versenyen szintén 201.25 USD-t kap a Knockout Bounties. Elnyerted a következő játékosokat: elenaliv, tsakaIakos, nobody65931, lorenzen2887, BigViggi, vishal247, ReePol, Royalhead
 
Régi
Alapbeállítás
2018-02-11, 19:03
(#224)
harcibarac logója
Since: 13-11-15
Posts: 1.531
Sose fektess be rosszabbul 4,4$-t! GG, szep eredmeny
 
Régi
Alapbeállítás
2018-02-12, 09:40
(#225)
szroli logója
Since: 13-04-03
Posts: 1.599
Bounty 44 hogy sikerült?
 
Régi
Alapbeállítás
2018-02-12, 11:34
(#226)
zsuzsika41 logója
Since: 17-01-07
Posts: 335
big bang verseny 54. hely
 
Régi
Alapbeállítás
2018-02-12, 12:27
(#227)
Sbrigi2000 logója
Since: 16-01-08
Posts: 315
GRT mindkettőtöknek!
 
Régi
Alapbeállítás
2018-02-13, 14:01
(#228)
kucu2014 logója
Since: 14-08-24
Posts: 158
Kösz.Mikor még a profi is horogra akad