Régi
Alapbeállítás
haladó teszt - 2012-02-18, 16:55
(#1)
eto19781024 logója
Since: 12-02-14
Posts: 17
Hello! próbálkozom a haladó teszt kitöltéssel, de csak core quiz felirat jelenik meg. Mit tegyek?
 
Régi
Alapbeállítás
haladó teszt - 2012-02-19, 23:18
(#2)
Shinraja logója
Since: 12-02-16
Posts: 1
csatlakozom itt is ugyanaz a helyzet mint az előttem szóló felhasználónak... nem lehet tesztet tölteni vmi nagyon nem jó.....
 
Régi
Alapbeállítás
2012-02-20, 10:15
(#3)
K0MPAKT logója
Since: 12-02-18
Posts: 4
BronzeStar
Nálam is ugyanez a helyzet. Kb egy hete még mentek a tesztek, de azóta nem töltenek be

Remélem mielőbb javítják majd az adminok
 
Régi
Alapbeállítás
Kvízek (Tesztek) - 2012-02-20, 16:46
(#4)
Capt Dolby logója
Since: 11-11-29
Posts: 27
(Moderator)
Sziasztok!

Elvileg 15-ig zajlott a karbantartás, már mindennek rendben kell hogy legyen. Fontos, hogy ha egyszer elvégeztetek egy kvízt, 24 órát kell várni amíg egy másikat is el tudtok végezni (vagy újra próbálni a sikertelent).

Ha ez nem megoldás, érdemes írni a support@intellipoker.hu email címre, hogy átnézhessék a számlátokat.
 
Régi
Alapbeállítás
2012-02-21, 21:01
(#5)
K0MPAKT logója
Since: 12-02-18
Posts: 4
BronzeStar
Üdv!

Nálam még mindig nem frankó, de sztem másoknál sem.

Légyszi checkoljatok rá ti is:

http://www.intellipoker.hu/articles/core-quiz-hu

Ugyanaz a fehér képernyő, maga a teszt nem tölt be
 
Régi
Alapbeállítás
2012-02-21, 22:39
(#6)
Sand Barrier logója
Since: 12-02-05
Posts: 1
unalamas már kicsit kedves intellipoker!!! hány embernek kell még beírni hogy csináljatok vmit....???? + nem vagyunk értelmi fogytékosak tehát nem kell elmondani százszor ,hogy két teszt kitöltése között 24órát kell várni..... Mikor első tesztem kitöltöttem ezt már akkor megértettem... Az is dühítő hogy még emailt is írtam nektek aztán ott is a 24órás hülyeséggel jösztök miközbe tisztán leírtam hogy nem tölt be az oldal csak Sit&Go teszt jelenik meg és az üres kép, ennnyi mit nem lehet ezen érteni????
 
Régi
Alapbeállítás
2012-02-23, 10:48
(#7)
K0MPAKT logója
Since: 12-02-18
Posts: 4
BronzeStar
Köszönjük!

Mostmár legalább betölt és végig is lehet vinni a tesztet, de szerintem valami még mindig hibádzik...

Sikeresen végigvittem, de emailt nem kaptam és a menüben a szintemnél sem jelenik meg

Üdv

Utoljára módosítva: K0MPAKT által : 2012-02-23 11:29.
 
Régi
Alapbeállítás
Heló! - 2012-03-10, 12:28
(#8)
DubnoDC logója
Since: 12-02-28
Posts: 3
BronzeStar
Várj 24 órát az alap teszt kitoltese utan, aztan toltheted ki a halado tesztet.