Régi
Alapbeállítás
Letöltés - 2013-02-09, 13:22
(#1)
Isikdur1 logója
Since: 12-05-23
Posts: 15
BronzeStar
Miért nem lehet a Pokerstars-t az AppStoreban letölteni??
 
Régi
Alapbeállítás
2013-02-09, 20:22
(#2)
whackitrunkl logója
Since: 12-10-17
Posts: 5.629
Szia! Ezt így nem könnyű megválaszolni. Ír ki bármiféle hibaüzenetet? Más alkalmazást le tudsz tölteni?
 
Régi
Alapbeállítás
2013-02-09, 22:01
(#3)
JrMontana08 logója
Since: 10-02-09
Posts: 268
Ránéztem az App Store-ra és tényleg nem szerepel az alkalmazások között. Szerintem lassan visszateszik. Várj türelemmel.
 
Régi
Alapbeállítás
2013-02-09, 23:41
(#4)
sheld0r logója
Since: 11-11-09
Posts: 3.082
(Administrator)
Szia! Igen, én is pont ma néztem, valóban nincs benn az AppStore-ban, viszont ha egyszer már letöltötted, akkor elő tudod hívni, mégpedig a következőképpen: belemész az AppStoreba, ott rámész az Updates fülre, és legfelül kiválasztod a nyíl mellett a Purchased opciót, akkor ott megtalálsz minden programot amit már egyszer letöltöttél, és innen vissza is tudod telepíteni!
 
Régi
Alapbeállítás
2013-03-24, 22:26
(#5)
JrMontana08 logója
Since: 10-02-09
Posts: 268
Még mindig nem elérhető a magyar App Store-ban. Az a baj, hogy kell egy frissítés, ami miatt nem használható az előzőleg letöltött és feltelepített alkalmazást.
 
Régi
Alapbeállítás
2013-03-25, 16:57
(#6)
Isikdur1 logója
Since: 12-05-23
Posts: 15
BronzeStar
Most sem lehet még mert azt írja hogy nincs rendelkezésre álló frissítés sem
 
Régi
Alapbeállítás
2013-03-26, 07:27
(#7)
muller53 logója
Since: 12-12-10
Posts: 11
Sziasztok.miért nem lehet windiűows phoner-ra letölteni a pokerstars mobil alkalmazást?
 
Régi
Alapbeállítás
2013-03-26, 08:49
(#8)
JrMontana08 logója
Since: 10-02-09
Posts: 268
Idézet:
muller53 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok.miért nem lehet windiűows phoner-ra letölteni a pokerstars mobil alkalmazást?
Azért mert "csak" iOS-re és Androidra készítettek alkalmazást.

http://www.pokerstars.hu/mobile/
 
Régi
Alapbeállítás
2013-03-28, 13:50
(#9)
tamaska19846 logója
Since: 12-02-07
Posts: 7
Azt irták ,hogy két számlám van de én csak egyről tudok!
 
Régi
Alapbeállítás
2013-07-14, 00:17
(#10)
argyelan19 logója
Since: 13-07-10
Posts: 5
androidra működik :