Régi
Alapbeállítás
tabletre nincs? - 2013-02-04, 10:53
(#1)
csicser logója
Since: 12-11-19
Posts: 37
tabletten szerettem volna a multkor játszani de nem sikerült mikorra tervezitek hogy lehessen azon is lehessen,?
 
Régi
Alapbeállítás
2013-02-04, 16:54
(#2)
beriberi69 logója
Since: 12-01-12
Posts: 13
androidra is van PS, bár csak játékpénzben üzemel nálunk.
legalább is én csak azon tudok, hiába lépek be a saját nickemmel.
 
Régi
Alapbeállítás
2013-02-06, 00:59
(#3)
JrMontana08 logója
Since: 10-02-09
Posts: 268
A PokerStars mobil alkalmazásán nincs Home Games és előreláthatóan nem is lesz egy jó darabig (nyilatkozta január elején Steve Day, a PokerStars VIP menedzsere).
 
Régi
Alapbeállítás
2013-02-06, 20:37
(#4)
11Fecó logója
Since: 11-05-23
Posts: 46
Ez elég nagy baj pedig jó lenne ha lenne home games!!
 
Régi
Alapbeállítás
2013-02-06, 20:40
(#5)
11Fecó logója
Since: 11-05-23
Posts: 46
Ja és beriberi69 én is így voltam ezzel de aztán letöröltem és telepítettem egy másik linkről!!
 
Régi
Alapbeállítás
ps mobile - 2013-02-07, 18:39
(#6)
Tecithem6 logója
Since: 13-01-06
Posts: 10
ráadasul ha versenyszam alapján keresek nekem akkor sem hozott ki semmit
 
Régi
Alapbeállítás
2013-02-08, 10:40
(#7)
Goldmanus logója
Since: 11-12-29
Posts: 14
Sziasztok!
Nekem androidos a kütyüm,és megy is rajta rendesen a PS,akár kp.-s játékok is.Egy bibi azért van ha a szolgáltató nem ad sávszélességet,vagy gyenge a térerő akkor kiültet,így vonaton buszon,autóban nem működik mindíg,de otthon wifivel nagyon jó!Csak ajánlani tudom!
Üdv.
 
Régi
Alapbeállítás
2013-04-06, 14:04
(#8)
budale0225 logója
Since: 13-04-01
Posts: 7
Nekem is tökéletesn működik tableten. Bár én csak wifin játszok...
 
Régi
Alapbeállítás
hiba - 2013-04-14, 21:44
(#9)
Barackman logója
Since: 12-11-03
Posts: 46
Sziasztok!
Nem tudjátok miért van, hogy néha a mobilos verzión befagy a játék és néha nem engedi hogy rányomjak pl a dobás gombra?